Online training Vegan Tjeez maken

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in vegan Tjeez maken! Je zult versteld staan van je eigen creaties. In deze online training Vegan Tjeez maken module 1 leer ik jou een vegan kaasje maken die de basis vormt voor verschillende andere smaken/kaasjes. Deze vegan kaas maken we op basis van noten.

Heb je een noten allergie? Ben je nog niet helemaal overtuigd of je deze overheerlijke vegan kaas zo makkelijk kunt maken en heb je vragen? E-mail mij: jokuhgoesvegan@gmail.com

Na betaling ontvang je een link waarin je de online video kunt downloaden. Bij vragen of problemen graag mailen naar:  jokuhgoesvegan@gmail.com 

We hebben hard gewerkt aan de eerste module om die online te krijgen. Het eerste pakket heeft aan uren en materialen zeker een waarde een aantal honderden euros. Maar omdat we jou willen verwennen met de eerste module is je investering voor deze training: €65  Een super koopje dus voor jou!

Meld je  aan via Jokuhgoesvegan@gmail.com met vermelding: Online training Tjeez maken M1 + je naam.    

Je krijgt hierna de details via je email thuis gestuurd.

Na betaling ontvang je een pdf met de voorbereidingen die je moet treffen en het recept plus de video waarin je stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het kaasje kunt maken. De pdf is zowel in het Nederlands als in het Engels.