Iets over mij

 

JA! Leuk dat je op mijn vegan website bent beland! Mijn naam is Jokuh en ik maak overheerlijke smulrecepten zonder enig dierlijk product.

Ik kan me wel een ervaringsdeskundige noemen,  als het gaat over gezonde voeding.  Na twee keer kanker overleefd te hebben, ben ik mijn gezondheid en voeding serieus gaan nemen. Je kunt wel zeggen dat vanaf die tijd gezonde voeding een centrale rol in mijn leven is gaan spelen. Vanaf het moment dat ik (raw) vegan ben gaan eten en dus geen dierlijke producten meer gebruik, voel ik me vitaal en kerngezond.
De grootste uitdagingen waren geen kaas meer eten, geen biefstukje of kip. Geen worsten waarvan chorizo mijn lievelingsworst was! Ik ben me toen gaan toeleggen om daar vervangers voor te maken. En het is me gelukt! Heerlijke geiten Tjeez, blauwe Tjeez, camembert, komijnetjeez………aaaah zalig! En allemaal vegan! Kan je je dat voorstellen! En wat denk je dan van een vegan chorizo? Of vegan kip? De kennis die ik heb opgedaan, wil ik heel graag met je delen zodat de stap om over te gaan naar een vegan lifestyle niet zo groot meer is!

Op de website www.jokuhgoesvegan.nl kan je binnenkort verschillende trainingen volgen, waaronder de  online training Tjeez maken!

Klik hier om mee te doen aan de Online training Tjeez maken Module 1!

Ik wens iedereen een kans op een gezond, vitaal en gelukkig leven! Jij maakt zelf de stap en ik draag daar graag een steentje aan bij door jou te begeleiden, te inspireren en je eigen creativiteit in voeding te stimuleren.

Kijk ook eens naar mijn andere website: www.jokuhgoesraw.nl

Hier zul je heerlijke rawfoodrecepten vinden

Jokuh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *